Exportnytt: Upptäck affärsmöjligheterna i Polen
Pris: - Kostnadsfritt
Datum: - fre 9 maj 2025 , kl. 11.00 - 12.00
Sista anmälan: - fre 9 maj 2025
Plats: - DIGITALT
Exportnytt: Upptäck affärsmöjligheterna i Polen
Vill du växa internationellt eller ta dina produkter till nya marknader? Polen är en av Europas ledande ekonomier och en av Sveriges tio största handelspartners. Exporten till Polen har fördubblats under de senaste nio åren och fortsätter att växa. Med en befolkning på nästan 40 miljoner och en snabbt växande medelklass erbjuder Polen en marknad med stor potential för svenska företag. Men hur tar man första steget in på marknaden – och hur bygger man långsiktiga affärer i Polen?
Under detta webinar får du:
- En djupare förståelse för den polska marknadens potential och affärsmöjligheter.
- Insikter om affärskultur och hur du bygger relationer i Polen.
- Inspiration och praktiska råd från svenska företag som redan lyckats.
- Information om Enterprise Europe Network i Polen och hur de kan hjälpa svenska företag att hitta affärspartners och navigera på den polska marknaden.
Medverkande experter och företag:
Fredrik Udd, Explore Markets: Har varit verksam i Polen i över 20 år, driver idag Explore Markets som hjälper svenska företag att göra affärer i Polen och är vice ordförande i Svensk-Polska Handelskammaren.
Andreas Orre, Hangon: Delar med sig av sina erfarenheter av att göra affärer i Polen både via distributörer och eget bolag.
Aleksandra Kasprzak, internationell affärsrådgivare på Enterprise Europe Network i Polen.
ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län och Regional exportsamverkan i Västmanland och Örebro län.
Aktörerna inom Regional Exportsamverkan samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länen. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.
Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Tillväxtverket och Almi.