Restaurangekonomi: Mer vinst per tallrik
Pris: - Kostnadsfritt
Datum: - ons 19 mars - tors 3 apr. 2025, kl. 10.00 - 16.30
Sista anmälan: - tis 18 feb. 2025
Plats: - Annonseras senare , Annonseras senare
Almis uppskattade workshop i restaurangekonomi är tillbaka! Den är speciellt utformad för dig som driver restaurang på Gotland. Få fler kronor per kund och lär dig hur du bäst kan hantera stigande kostnader för råvaror, el och hyror. Missa inte chansen att få bättre kontroll över ekonomin och säkra din restaurangs framtid med värdefulla insikter och verktyg.
En workshop under två dagar:
19 mars klockan 10.00-16.30
3 april klockan 10.00-16.30
Under dessa tillfällen kommer vi bland annat att dyka ner i:
Föreläsare: Björn Grünewald, en erkänd expert inom sitt område. Utbildar på Martin & Servera, Yrkeshögskolan och Företagsekonomiska institutet.
Två heldagar: Vi träffas med lite tid emellan för att ni ska hinna testa och landa i det vi pratar om på första träffen.
Tillsammans med Almi: Vi finns där för dig under själva träffarna och däremellan för att stötta dig om frågor eller utmaningar skulle uppstå.
När du anmält dig till denna aktivitet kommer Almi att skicka ut ett digitalt avtal, genom tjänsten Scrive, där du bekräftar vem du är och att ditt bolag tar del av en kostnadsfri eller subventionerad aktivitet. Avtalet reglerar även frågor som sekretess.
Vi på Almi är övertygade om att hållbart företagande är en förutsättning för att kunna driva ett konkurrenskraftigt bolag. Därför bokar vi alltid in ett kortare möte med nya företagare där vi tillsammans pratar om vad hållbarhet är för ditt företag.
Aktiviteten anordnas av projektet Smart utveckling, finansierat av Region Gotland, Region Kalmar, Region Kronoberg, Region Jönköping och ERUF (Europeiska regionala utvecklingsfonden).