UpUp_logga

Almi Invest går in i UpUp

Pressmeddelande

Publicerat:

20 aug. 2024, 05:30

Pressmeddelande

UpUp, ett företag inom digitala kuponger och mikrogåvor, har nu säkrat 5 miljoner kronor i investering. I den nyss avslutade rundan anslöt två investerare, Almi Invest och Gorilla Capital. Almi Invest investerar 2 miljoner kronor i rundan.

- På UpUp revolutionerar vi konsten att ge mikrogåvor genom att hjälpa företag att ta hand om sina kunder och anställda på ett nytt sätt. Detta är bara början, vår innovativa teknik kan verkligen användas på många olika sätt. Vår vision sträcker sig bortom Sverige när vi nu förbereder oss för en europeisk expansion, säger Peter Axelsson, VD på UpUp.

- Behovet av att vårda relationer med kunder eller anställda blir allt större och UpUp tillhandahåller en innovativ, rolig och mycket smidig lösning för detta. Möjligheterna är nästintill oändliga och vi ser fram emot att vara med på denna tillväxtresa, säger Natasa Pahlm, Fund Manager på Almi Invest.

Den nyss säkrade investeringen på 5 miljoner SEK kommer att användas för att fortsätta utveckla och finslipa teknologin. Dessutom kommer pengarna att möjliggöra förberedelser inför satsningen på den europeiska marknaden.

För mer information

Peter Axelsson, VD på UpUp på peter@upup.se eller 0709-321 999.

Natasa Pahlm, Fund Manager, Almi Invest Östra Mellansverige AB, natasa.pahlm@almiinvest.se, +46705220971.