Välkommen Emma Fransson

Publicerat:

29 aug. 2024, 11:57

Nyhet

Vi är glada att välkomna Emma i gänget. Hon kommer vikariera för Almi Värmlands kommunikatör Hanna Grevillius medan hon är föräldraledig. Lär känna Emma i vår intervju nedan. 

Emma, vem är du?  

—  Jag är 29 år och är uppvuxen i Forshaga. Har tidigare arbetat med försäljning och varit ansvarig i olika butiker. Senaste butiken drevs av en egenföretagare och då fick jag insyn i företagarens roll och vad man behöver förhålla sig till gällande exempelvis budget och marknadsföring. Jag har precis tagit min kandidatexamen från Kommunikation och PR-programmet Karlstads universitet och har vid sidan av studierna arbetet på Nya Wermlands Tidningen med redigering. Som kommunikatör får jag kombinera mina intressen för sälj och kommunikation vilket känns väldigt kul.

Vilka är dina intressen? 

—  Jag är en aktiv tjej som gillar Crossfit och gillar att umgås med vänner och familj och att ha folk omkring mig. Tackar inte nej till en After work! Lyssnar på mycket 70-och 80-talsmusik och en favorit är Bruce Springsteen.

Hur skulle du beskriva dig själv? 

—  Som person är jag lugn, social, inlyssnande och väldigt nyfiken.

Vad gjorde att du sökte dig till Almi?

— Jag har alltid varit intresserad av kommunikation och företagande. När jag jobbade i butik såg jag hur viktig näringslivssamverkan mellan butikerna var. Almi känns seriöst och välkomnande.

Hur ser du på Almis roll? 

— Jag tycker att Almi har en viktig roll för företagare här i Värmland med tanke på närheten till kunderna. Jag själv är en förespråkare av personlig kontakt vilket Almi verkligen är ett bevis på. Dessutom tror jag att kombinationen finansiering och affärsutveckling kan leda till att företagarna som ingår samarbete med oss kan känna sig trygga hela vägen. De får hjälp på flera olika plan och har möjlighet att ha oss som en hjälpande hand under en längre tid.  

Vad ser du mest fram emot? 

— Jag ser fram emot många roliga arbetsuppgifter som ingår i kommunikatörsrollen och att vara spindeln i nätet. Det ska bli kul att träffa många olika typer av människor och nätverka med andra inom regionen men också inom Almi där mycket kompetens finns. Jag känner mig ivrig till att sätta igång och jobba hands-on med det jag brinner för.

Vad drivs du av? 

— Jag är en tävlingsmänniska, jag gillar att tävla och sätta upp och nå mål. Jag drivs också av att göra gott och hjälpa andra, att få skapa och vara kreativ men också att konkretisera och formulera budskap.  

Vill du komma i kontakt med Emma? 

Mail: emma.fransson@almi.se

Telefon: 054-14 93 51