Hej Tim Eek!

Publicerat:

30 aug. 2024, 09:00

Nyhet

Hej Tim och välkommen till Almi Mälardalen! Vem är du och vad kommer du att arbeta med hos oss?

Mitt namn är Tim Eek och jag går in i rollen som affärsrådgivare här på Almi Mälardalen.

Jag kommer att arbeta med affärsutveckling och coaching mot företag i tidiga skeden som vill växa, och mot etablerade bolag som vill ta nästa steg i sin utveckling.

Vad gjorde du innan du började på Almi? 

Innan Almi har jag bland annat drivit ett mindre konsultbolag som erbjudit generell affärsutveckling och bolagsjuridisk rådgivning till bolag främst inom FinTech och InsureTech- men även mot andra branscher. Jag har dessutom bakgrund i Bank bland annat som rådgivare inom finansiering, sparande och pension.

Jag vill omge mig med människor som inspirerar.

Tim Eek

Vilka erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Framför allt vikten av samarbeten och vad man kan uppnå tillsammans med andra, men också en erfarenhet från bolag i olika branscher, olika storlekar och de utmaningar som dom står inför. 

Vad ser du mest fram emot i din nya roll på Almi?

Att få möta och se alla spännande företag och idéer och hjälpa, samt följa dom i deras resa, vare sig det gäller att lösa problem eller hitta nya möjligheter. 

Hur ser du på Almis roll i samhället och i näringslivet?

Som en väldigt viktig och nyttig pelare!

Jag har själv sett den positiva effekt som Almi har och vet att en mängd företag har haft en enorm nytta av samarbetet med Almi, både i etableringsfasen och vad gäller att ta nästa steg i att utveckla sin affär. Att nu få sitta på ”andra sidan bordet” ser jag som väldigt inspirerande.


Något motto i livet?

Jag har inget speciellt motto men gillar citatet: ”Är man den smartaste i rummet så är man i fel rum” Jag har haft privilegiet att få jobba med riktigt smarta och inspirerande personer under åren och har då fått lära mig otroligt mycket som jag annars inte gjort. Så det ska väl vara det. 

Jag vill omge mig med människor som inspirerar.

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Man slår mig en signal på telefon, drar iväg ett mail, skriver på LinkedIn eller hojtar till om man ser mig ränna runt någonstans i Västmanland.